Buitenzonwering

Om uw woning tegen de zon te beschermen, zijn er verschillende opties. Buitenzonwering is onmisbaar voor iedereen die houdt van de zon, maar ook behoefte heeft aan schaduw. Daarom verkoopt Budding een aantal goede producten, die ervoor kunnen zorgen dat uw woning perfect wordt afgeschermd. 

Uitvalschermen
Knikarmschermen
Markiezen
Screens
Rolluiken

Uitvalschermen
Een uitvalscherm zorgt ervoor dat het felle zonlicht wordt tegengehouden. Daarmee warmt de woning niet erg op maar blijft hij lekker koel. Knikarmschermen
Knikarmschermen zijn geschikt voor woningen waar schaduw in de tuin gecreëerd moet worden. 


Markiezen
Een voordeel van markiezen is dat het scherm ook doorloopt aan de zijkanten. Hierdoor wordt de zon die van de zijkant komt ook tegengehouden. 


Screens
Screens zijn erg geschikt voor grote oppervlakten. Ze zorgen ervoor dat het licht tegen wordt gehouden en ook dat er weinig zicht is van buiten naar binnen. Dit terwijl er van binnen naar buiten juist goed gekeken kan blijven worden. 


Rolluiken
Wanneer u op zoek bent naar zonwering dat ook inbraakwerend is, zijn rolluiken een goede keus. Rolluiken geven isolatie waardoor de kamertemperatuur niet beïnvloed wordt door de zon, en door de isolatie wordt ook geluid tegengehouden.