Verf

Verf is te vinden in ieder huis. Of het nou wordt gebruikt ergens wat meer kleur aan te geven, of puur voor bescherming, verf is onmisbaar. Daarom is verf de basis bij Colors@Home Budding. 

Nog niet zeker over de kleur? De dames in de winkel zijn gespecialiseerd in kleuren en kunnen advies geven. Ook wordt er in de winkel gebruik gemaakt van mengmachines. Deze machines kunnen iedere gewenste kleur maken, en ook nog eens in iedere soort verf. De soorten verf die Colors@Home Budding verkoopt zijn:
- Grondverf
- Lak
- Muurverf
- Vloerverf
- Spuitlak

Pure - by flexa colors
Pure is een lijn van Flexa colors. De verf die onder de Pure lijn valt is waterverdunbaar. Pure maakt gebruik van kleurstalen. Deze kleurstalen kunnen mee naar huis worden genomen, zodat u thuis goed de kleur kunt bekijken. De lichtinval bij u thuis is heel anders zoals in de winkel.

Pure lak is verkrijgbaar in hoogglans, zijdeglans en mat.
Pure muurverf is verkrijgbaar in extra mat, zijdemat en kalkmat.

Pure muurverf extra mat is een extra matte, goed dekkende kwaliteit muurverf.
Pure muurverf zijdemat een schrobvaste kwaliteit en Pure krijtverf is een goed dekkende muurverf waar je een leuk effect mee krijgt.Sikkens
Sikkens bestaat al meer dan 200 jaar en heeft dan ook een duidelijk doel: Eersteklas producten en service leveren. De producten van Sikkens leveren technisch heel goede prestaties, ze bieden maximale productiviteit en zijn ook nog eens duurzaam. Daarom is Sikkens een goede verfleverancier om in het assortiment te hebben. De dames kunnen u precies vertellen welke verf van Sikkens u het best kunt gebruiken, voor iedere soort klus. Wijzonol
Wijzonol staat voor duurzaam en kleurrijk schilderwerk. Met binnen- en buitenverf heeft u bij Wijzonol veel keus in verfsoorten. Het merk garandeert jarenlange bescherming van uw woning. Wijzonol vindt verf erg persoonlijk en heeft daarom een groot aanbod in kleuren.